Huisartsenpraktijk

Hilversum Oost

Anthony Fokkerweg 80C
1223 NG Hilversum
035-7633388
Uw Dossier Contact E-consult Klachten Herhaalrecept

Keuringen

Bij Huisartsenpraktijk Hilversum Oost kunt u ook terecht voor onafhankelijke keuringen.

  • Rijbewijskeuring ( 75 euro )

Tijdens de rijbewijskeuring vullen wij het CBR formulier volledig voor u in. Daarbij meten wij uw bloeddruk, controleren wij u op tekenen van suikerziekte, beoordelen wij de kracht en beweeglijkheid van uw ledenmaten en zijn wij verplicht om uw cognitie te beoordelen.

Wij vragen u om op voorhand uw ogen te laten controleren door een opticiën. Het rapport van de opticiën mag niet ouder zijn dan 1 maand en neemt u mee naar de rijbewijskeuring.

Daarnaast hebben wij wat urine van u nodig, deze kunt u meenemen van huis of op de praktijk produceren.  Indien u medicijnen gebruikt neemt u dan een overzicht hiervan mee.

Eventuele andere keuringen waar wij bij kunnen helpen:

  • Verzekeringskeuringen
  • Sport keuringen
  • Adoptie keuringen

Huisartsenpraktijk Hilversum Oost doet alleen onafhankelijke keuringen. Dit betekent dat wij onze eigen patiënten niet kunnen keuren. Wij verwijzen u hiervoor naar onze collega's. 

De kosten van de keuring hangt af van de tijd die wij hieraan kwijt zijn, variërend van 35 - 115 euro. Het bedrag kan door middel van pin worden betaald. Wij accepteren geen contant geld. Het keuringsformulier dient u altijd zelf mee te nemen.