Huisartsenpraktijk

Hilversum Oost

Anthony Fokkerweg 80C
1223 NG Hilversum
035-7633388
Uw Dossier Contact E-consult Klachten Herhaalrecept

Medewerkers

Dennis Pot en Anke Oudhof - Smulders hebben samen de geneeskunde-opleiding aan het AMC gevolgd. Daarbij hebben zij samen vanaf 2009 de huisartsenopleiding doorlopen aan het AMC. De ideale combinatie dus om samen te werken!

Vanaf maart 2015 was de praktijk gevestigd aan Jan van der Heijdenstraat 309. Waar de praktijk startte zonder 1 enkele patient. Inmiddels is de praktijk flink gegroeid en verhuisd naar de Anthony Fokkerweg 80C, waar wij de luxe hebben van 7 assistentes. In Medisch Centrum Liebergen zitten 3 huisartsenpraktijken. De assistentes van alle 3 de praktijken werken voor alle artsen.

Wij verwelkomen u graag in Huisartsenpraktijk Hilversum Oost.

 

Dhr. Dennis Pot

Huisarts

Voor de huisartsenopleiding heb ik ervaring opgedaan in de kindergeneeskunde in het Waterland Ziekenhuis te Purmerend. Samen met Dr. Oudhof-Smulders heb ik de huisartsenopleiding in het AMC gevolgd. Ruim 7 jaar ben ik nu huisarts. Voordat ik mijn eigen praktijk begon heb ik in diverse huisartsenpraktijken waargenomen in de regio Amsterdam. Hierdoor heb ik een goed beeld gekregen van het huisartsenvak en besloten dat het tijd was om zelf een praktijk te starten. De praktijk bestaat nu ruim 5 jaar.

Ik ben vader van 2 jongens en woon samen met mijn gezin in Amsterdam.

Laagdrempelig, gelijkwaardig contact met mijn patiënten vind ik erg belangrijk. Eigen inbreng, initiatief van patiënten en meedenken over een eventuele behandeling stimuleer ik graag. Ik hou van wetenschap en ben erg digitaal ingesteld.

Ik werk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in de praktijk. Dinsdag is mijn administratie dag.

Mw. Anke Oudhof - Smulders

Huisarts

Na anderhalf jaar in het ziekenhuis gewerkt te hebben op de Spoedeisende Hulp en de afdeling Interne Geneeskunde, heb ik aan het AMC de huisartsenopleiding gevolgd.

Het mooiste aan het huisartsenvak vind ik het persoonlijke contact met u als patiënt en uw omgeving. Samen met u werk ik graag aan de best mogelijke zorg.

Naast huisarts ben ik moeder van drie jongens. Ik woon met mijn gezin in Bussum.

 

Een onbevooroordeelde houding, laagdrempelig en goed bereikbaar zijn,  vinden we beiden essentieel voor het huisartsenvak. Dit zijn dan ook zaken die voorop zullen staan in Huisartsenpraktijk Hilversum Oost.

Ik werk op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag in de praktijk. Maandag is mijn administratiedag.

Mw. Astrid Schipper

Doktersassistente

Sinds onze oprichting in 2015 is Astrid werkzaam bij onze praktijk. Ondanks grote concurrentie uit Putten en omstreken is Astrid ons al die jaren trouw gebleven en heeft onze praktijk vanaf de grond af aan mede opgebouwd tot de volwaardige praktijk die het nu is.

Astrid is werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag.

 

Mw. Sabine de Geus

Doktersassistente

Sinds de start van de praktijk in MC Liebergen werkt Sabine ook voor onze praktijk. Sabine was voorheen werkzaam bij een Huisartsenpraktijk in Doorn.

Sabine is werkzaam op: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag.

Mw. Jenny Veldmeijer

Doktersassistente

SInds eind 2018 is Jenny doktersassistente bij ons in de praktijk.

Jenny werkt op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Mw. Annelies Vink

Doktersassistente

Sinds de start van MC Liebergen werkt Annelies bij ons in de praktijk. 

Annelies werkt op woensdag en donderdag.

Momenteel is Annelies met zwangerschapsverlof.

Mw. Manuela Mecklenfeld

Doktersassistente

Sinds 2019 heeft Manuela ons team versterkt. Manuela is een ervaren doktersassistente met ruime werkervaring in regio het Gooi.  

Manuela werkt op maandag ochtend, dinsdag en donderdag.

Mw. Rana Kurt

Doktersassistente

Sinds begin 2020 werkt Rana voor onze praktijk. Rana is nieuw in de regio want ze is verhuisd vanuit regio Apeldoorn.

Rana werkt op woensdag, donderdag en vrijdag.

Mw. Rianne Kranenburg

Doktersassistente

Rianne is een ervaren doktersassistente. Hiervoor heeft ze langdurig in een huisartsenpraktijk in Huizen gewerkt. Sinds eind 2020 heeft ze ons team versterkt.

Mw. Anggy Wibisono

Doktersassistente

Anggy heeft bij ons in 2020 de doktersassitenteopleiding succesvol afgerond. Daarna heeft ze ons team versterkt.

Mw. Sara Marechal

POH-Somatiek

Ik ben verpleegkundige en heb bijna 10 jaar in het AMC gewerkt op verschillende afdelingen. In 2018 wilde ik graag wat anders gaan doen en ben ik gestart als POH-somatiek in deze praktijk in combinatie met de opleiding. Halverwege 2019 heb ik met veel plezier mijn diploma behaald.
Op mijn spreekuur zie ik patiënten met diabetes, COPD en hart- en vaatziekten onder supervisie van de huisartsen. Ook verzorg ik het Stoppen met roken spreekuur.  Ik vind het belangrijk om samen met de patiënt te kijken naar wat er mogelijk is om zo gezond mogelijk oud te worden!

Naast praktijkverpleegkundige ben ik ook moeder van mijn zoon en dochter en woon ik met mijn gezin in Blaricum.

Elke maandag en dinsdagochtend (oneven weken) ben ik aanwezig.

 

Mw. Selma de Boer

POH-GGZ

Selma is een ervaren sociaal psychiatrisch verpleegkunidge. Ze is werkzaam bij meerdere huisartsenpraktijken, onder andere bij Huisartsenpraktijk Anna's Hoeve. Voorheen was Selma werkzaam bij GGZ Centraal, Rembrandthof.

De werkdagen zijn: maandag middag, donderdag en vrijdag ochtend.

 

Mw. Margriet Ouwendijk

POH GGZ

Margriet is een ervaren praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg. Naast onze praktijk, werkt Margriet nog voor diverse andere huisartsenpraktijken, o.a. voor Huisartsenpraktijk Anna's Hoeve.

Margriet is aanwezig op woensdag.

Mw. Mariette Joppe

POH GGZ Jeugd

Mariette Joppe is door Gemeente Hilversum bij ons gedetacheerd om de geestelijke gezondheidzorg tot 18 jarige leeftijd voor ons begeleiden.

Gedurende 1 jaar tijd doet onze praktijk mee aan een pilot vanuit de gemeente voor de POH GGZ Jeugd. In verband met de zeer lange wachttijden binnen de GGZ wil de gemeente met deze "nieuwe" functie binnen de huisartsenpraktijk de wachttijd binnen de Jeugd GGZ verkorten.

Mariette werkt op vrijdag.

 

 

Dhr. Gert Pot

Praktijkmanager

Per 1 januari 2019 is Gert werkzaam als praktijkmanager voor onze praktijk. Gert is IC-Verpleegkundige en was voorheen werkzaam in OLVG West. Tevens zal hij medisch inhoudelijke kwaliteitsprojecten uitvoeren. Gert werkt 1 dag in de week op maandag of dinsdag.