Huisartsenpraktijk

Hilversum Oost

Anthony Fokkerweg 80C
1223 NG Hilversum
035-7633388
Contact E-consult Klachten Herhaalrecept

Medewerkers

Dennis Pot en Anke Oudhof - Smulders hebben samen de geneeskunde-opleiding aan het AMC gevolgd. Daarbij hebben zij samen vanaf 2009 de huisartsenopleiding doorlopen aan het AMC. De ideale combinatie dus om samen te werken!

Vanaf maart 2015 was de praktijk gevestigd aan Jan van der Heijdenstraat 309. Waar de praktijk startte zonder 1 enkele patient. Inmiddels is de praktijk flink gegroeid en verhuisd naar de Anthony Fokkerweg 80C, waar wij de luxe hebben van 7 assistentes. In Medisch Centrum Liebergen zitten 3 huisartsenpraktijken. De assistentes van alle 3 de praktijken werken voor alle artsen.

Wij verwelkomen u graag in Huisartsenpraktijk Hilversum Oost.

 

Dhr. Dennis Pot

Huisarts

Voor de huisartsenopleiding heb ik ervaring opgedaan in de kindergeneeskunde in het Waterland Ziekenhuis te Purmerend. Samen met Dr. Oudhof-Smulders heb ik de huisartsenopleiding in het AMC gevolgd. Ruim 7 jaar ben ik nu huisarts. Voordat ik mijn eigen praktijk begon heb ik in diverse huisartsenpraktijken waargenomen in de regio Amsterdam. Hierdoor heb ik een goed beeld gekregen van het huisartsenvak en besloten dat het tijd was om zelf een praktijk te starten. De praktijk bestaat nu ruim 3 jaar.

Ik ben vader van 2 jongens en woon samen met mijn gezin in Amsterdam.

Laagdrempelig, gelijkwaardig contact met mijn patiënten vind ik erg belangrijk. Eigen inbreng, initiatief van patiënten en meedenken over een eventuele behandeling stimuleer ik graag. Ik hou van wetenschap en ben erg digitaal ingesteld.

Ik werk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in de praktijk. Dinsdag is mijn administratie dag.

Mw. Anke Oudhof - Smulders

Huisarts

Na anderhalf jaar in het ziekenhuis gewerkt te hebben op de Spoedeisende Hulp en de afdeling Interne Geneeskunde, heb ik aan het AMC de huisartsenopleiding gevolgd.

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier in verschillende huisartsenpraktijken gewerkt als waarnemend huisarts onder andere in de regio Hilversum.

Het mooiste aan het huisartsenvak vind ik het persoonlijke contact met u als patiënt en uw omgeving. Samen met u werk ik graag aan de best mogelijke zorg.

Naast huisarts ben ik moeder van drie jongens. Ik woon met mijn gezin in Bussum.

 

Een onbevooroordeelde houding, laagdrempelig en goed bereikbaar zijn,  vinden we beiden essentieel voor het huisartsenvak. Dit zijn dan ook zaken die voorop zullen staan in Huisartsenpraktijk Hilversum Oost.

Ik werk op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag in de praktijk. Maandag is mijn administratiedag.

Mw. Astrid Schipper

Doktersassistente

Sinds onze oprichting in 2015 is Astrid werkzaam voor onze praktijk. Astrid is werkzaam op maandag, woensdag en donderdag.

 

Mw. Sabine de Geus

Doktersassistente

Sinds de start van de praktijk in MC Liebergen werkt Sabine ook voor onze praktijk. Sabine was voorheen werkzaam bij een Huisartsenpraktijk in Doorn.

Sabine is werkzaam op: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Vrijdag.

Mw. Jenny Veldmeijer

Doktersassistente

SInds eind 2018 is Jenny doktersassistente bij ons in de praktijk. Jenny heeft net haar opleiding afgerond en is vol enthousiasme bij ons begonnen. Voorheen was Jenny Office Manager, maar heeft nu haar roeping gevonden. Jenny werkt op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Mw. Annelies Vink

Doktersassistente

Sinds de start van MC Liebergen werkt Annelies bij ons in de praktijk. Tevens werkt ze nog 3 dagen bij een andere huisarts in de regio.

Annelies werkt op woensdag en donderdag.

Mw. Manuele Mecklenfeld

Doktersassistente

Manuele is een ervaren allround doktersassistente met ruime werkervaring in regio het Gooi. Sinds 2019 heeft ze ons team versterkt.

Mw. Sandra van Laren

Doktersassistente

Per zomer 2019 heeft Sandra ons team versterkt. Sandra heeft langdurig in een huisartsenpraktijk in Bussum gewerkt. Maar was toe aan een nieuwe uitdaging. Die zal ze bij ons zeker vinden!

Mw. Sara Marechal

POH-Somatiek in opleiding

Sara Marechal is verpleegkundige. Ze heeft jaren lang op de interne afdeling van het AMC gewerkt. Momenteel doet ze de POH-Somatiek opleiding in onze praktijk. De opleiding duurt ruim 1 jaar. Ze zal elke maandag de Diabetes en COPD zorg op zich nemen onder supervisie van dokter Oudhof-Smulders. Tevens verzorgt ze het stoppem met roken spreekuur.

Sara werkt elke maandag van 08:00 - 17:00.

Mw. Selma de Boer

POH-GGZ

Selma is een ervaren Psycholoog. Ze is werkzaam bij meerdere huisartsenpraktijken, onder andere bij Huisartsenpraktijk Anna's Hoeve, de praktijk die ook is verhuisd naar MC Liebergen. Selma werkt op donderdag en vrijdag ochtend.

 

Mw. Margriet Ouwendijk

POH GGZ

Margriet is een ervaren praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg. Naast onze praktijk, werkt Margriet nog voor diverse andere huisartsenpraktijken, o.a. voor Huisartsenpraktijk Anna's Hoeve, zij is aanwezig op woensdag van 8.00u - 17.00u.

Mw. Gulcan Dursum

Doktersassistente in opleiding

Gulcun is doktersassistente in opleiding. Per januari 2019 doet Gulcun  gedurende 1 jaar haar opleiding in onze praktijk. Gulcun werkt op maandag, dinsdag en woensdag.

Mw. Digna de Bruin

Co-assistente

Digna is 5de jaars co-assistent bij de VU te Amsterdam. Ze loopt gedurende 6 weken haar huisartsgeneeskunde co-schap bij ons. Dignaj zal onder de supervisie van de huisartsen patienten zien. Heeft u bezwaar om door een co-assistent gezien te worden, meld dit dan bij de balie.